آموزش حسابداری

آموزش ماده 6 قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان

ماده 6 قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان

در این مقاله به آموزش ماده 6 قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان به شرح زیر می پردازیم:

ماده ۶ قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان برای صدور صورتحسابها در سامانه مودیان، محدودیت ها و  قواعدی را  به شرح زیر بیان می کند:

1. محدودیت جمع صورتحساب‌های الکترونیکی در هر دوره:

جمع صورتحساب‌های الکترونیکی صادره توسط هر مؤدی در هر دوره مالیاتی نمی‌تواند بیشتر از سه برابر فروش اظهار شده وی در دوره مشابه سال قبل باشد.

2. محدودیت صدور صورتحساب در سامانه مودیان برای واحدهای جدید الاستقرار و واحدهای فاقد سابقه مالیاتی:

جمع صورتحساب‌های الکترونیکی صادرشده برای واحدهای جدید الاستقرار یا واحدهای فاقد سابقه مالیاتی نمی‌تواند بیش از سه برابر معافیت سالانه موضوع ماده (۱۰۱) قانون مالیات های مستقیم باشد.

3. شرط پذیرش صورتحسابهای صادره بیش از حد مجاز تعیین شده توسط سازمان امور مالیاتی:

 صدور صورتحساب الکترونیکی بیش از حد مجاز مقرر در این ماده برای کلیه مؤدیان منوط به پرداخت مالیات بر ارزش افزوده متعلقه یا تعیین ترتیب پرداخت بدهی مالیاتی یا ارائه تضامین کافی خواهد بود.

4. آیین‌نامه اجرایی ماده ۶ قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان:

 آیین‌نامه اجرایی این ماده ظرف مدت شش ماه از لازم‌الاجراء شدن این قانون تهیه می‌شود و به تصویب وزیر امور اقتصادی و دارایی می‌رسد.

 این آیین‌نامه باید به گونه‌ای تنظیم شود که اجرای کسب و کارهای جدید و فعالیت بنگاه‌های اقتصادی با مشکل مواجه نشود و همچنین، جلوگیری از شکل‌گیری مؤدیان صوری در نظام مالیاتی کشور را تضمین کند.

 

با ایزی حساب به آسانی قوانین مالیاتی را بیاموزید

READ  آموزش ماده 11 قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان

آموزش ماده 6 قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان - پرسش و پاسخ مالیاتی

پرسش و پاسخ های آموزش ماده 6 قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان:

  1. چه محدودیت‌هایی برای جمع صورتحساب‌های الکترونیکی صادره توسط هر مؤدی در هر دوره مالیاتی در نظر گرفته شده است؟
جمع صورتحساب های الکترونیکی صادره توسط هر مؤدی در هر دوره مالیاتی نمی تواند بیشتر از سه برابر فروش اظهار شده وی در دوره مشابه سال قبل، که مالیات آن به سازمان پرداخت شده یا ترتیب پرداخت آن داده شده است، باشد.
  1. چه محدودیتی برای جمع صورتحساب‌های الکترونیکی صادره در هر دوره مالیاتی برای واحدهای جدید الاستقرار یا واحدهای فاقد سابقه مالیاتی وجود دارد؟
جمع صورتحساب های الکترونیکی صادرشده در هر دوره مالیاتی برای واحدهای جدیدالتأسیس یا واحدهای فاقد سابقه مالیاتی نمی تواند بیش از سه برابر معافیت سالانه موضوع ماده (۱۰۱) قانون مالیات های مستقیم باشد
  1. در چه صورتی صورتحسابهای صادره بیش از حد مجاز توسط مودیان، مورد پذیرش سازمان امور مالیاتی می باشد؟
صدور صورتحساب الکترونیکی بیش از حد مجاز مقرر در این ماده برای کلیه مؤدیان منوط به پرداخت مالیات بر ارزش افزوده متعلقه یا تعیین ترتیب پرداخت بدهی مالیاتی یا ارائه تضامین کافی خواهد بود، در غیر این صورت به  صورتحساب الکترونیکی صادرشده اعتبار مالیاتی تعلق نمی گیرد.
  1. چه مهلتی برای تدوین آیین‌نامه اجرائی ماده ۶ قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان برای سازمان امور مالیاتی در نظر گرفته شده است؟
آیین نامه اجرائی این ماده ظرف مدت شش ماه از لازم الاجراء  شدن این قانون توسط سازمان تهیه می شود و به تصویب وزیر امور اقتصادی و دارایی می رسد.
  1. هدف و ویژگی آیین‌نامه اجرائی ماده ۶ قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان چیست؟
آیین نامه مذکور باید به گونه ای تنظیم شود که راه اندازی کسب و کارهای جدید و فعالیت بنگاههای اقتصادی با مشکل مواجه نشده و در عین حال، مانع شکل گیری مؤدیان صوری در نظام مالیاتی کشور شود.

ارسال صورتحساب به سامانه مودیان - ایزی حساب

نرم افزار حسابداری رایگان ایزی حساب، راه حل آسان و رایگان برای ارسال صورتحساب به سامانه مودیان

 

 

READ  آموزش ماده 2 قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا